بسم الله الرحمن الرحیم-شیعیان در آلمان زندگی میکنند و بخشی از جمعیت مسلمانان را تشکیل میدهند. آمار دقیقی وجود ندارد، اما برآوردها نشان میدهد که حدود ۴٪ از مسلمانان در آلمان شیعه هستند. اکثر مسلمانان در آلمان سنی هستند، اما شیعیان نیز یک • اسلام در آلمان:
اسلام دومین دین بزرگ در آلمان است و شیعیان در این جامعه اقلیت را تشکیل میدهند.
• مسلمانان شیعه:
شیعیان یکی از شاخههای اصلی اسلام هستند که از نظر اعتقادات و تاریخ خود از سنیها متمایز میشوند. گروه مذهبی قابل توجه هستند، به ویژه آنهایی که پیشینه مهاجرتی ترک و عرب دارند. • پراکندگی:
بیشتر شیعیان در سراسر جهان متعلق به شیعه دوازده امامی هستند، اما گروههای شیعه دیگری مانند اسماعیلیان و علویان نیز وجود دارند.
• جوامع و سازمانها:
در آلمان، جوامع و سازمانهای شیعهای وجود دارند که به نیازهای مذهبی و اجتماعی اعضای خود رسیدگی میکنند. • شیعیان و سنیها:
اگرچه بین شیعیان و سنیها تفاوتهایی وجود دارد، اما هر دو قرآن را وحی الهی میدانند و در بیشتر جنبههای ایمان اتفاق نظر دارند.- آیا جوامع شیعه در آلمان به ایران وابسته هستند؟ این سوءظن مانع از تأمین بودجه دولت برای پروژهها میشود.
۴ اکتبر ۲۰۱۷، ساعت ۸:۲۶ صبح-نوشتهی دنیل باکس
برلین تاز | شیعیان در تیررس داعش هستند. برای این شبهنظامیان تروریست که خود را سنی میدانند، آنها «مرتد»هایی هستند که سزاوار مرگند. در عین حال، جوانان محلی از خانوادههای شیعه نیز از تسلیم شدن در برابر جذابیت اسلامگرایی رادیکال مصون نیستند. دلایل کافی برای برگزاری کارگاه سه روزه افراط گرایی با انگیزه مذهبی توسط جامعه اسلامی جوامع شیعه در آلمان (IGS) در پایان ماه ژوئیه در برلین- اکنون IGS مقالهای ۲۳ صفحهای حاوی نتایج این کارگاه منتشر کرده است. IGS اکنون یک مقاله ۲۳ صفحهای حاوی نتایج این کارگاه منتشر کرده است که شامل فهرستی از توصیههای عملی است. از یک سو، IGS از جامعه اکثریت آلمان میخواهد که بیشتر «با مسلمانان صحبت کنند و نه درباره مسلمانان» و تنوع درون اسلام را به رسمیت بشناسند. از سوی دیگر، او توصیه میکند که مسلمانان محلی یک «هویت آلمانی-اسلامی» برای خود ایجاد کنند. مساجد باید بیشتر به زبان آلمانی صحبت کنند و به آلمانی موعظه کنند و امامان جماعت ترجیحاً باید در آلمان تربیت شده و با جامعه آشنا شده باشند. این خیلی باوقار به نظر میرسد و تقریباً میتوانست در مانیفست انتخاباتی حزب دموکرات مسیحی گنجانده شود. از همه تعجبآورتر این است که این کارگاه آموزشی از قبل بحث داغی را برانگیخته است. وزارت فدرال امور خانواده کاتارینا بارلی (SPD)، که قصد داشت از این کارگاه حمایت مالی کند، در مدت کوتاهی تعهد خود را پس گرفت و ادعا کرد که به اندازه کافی «در مورد محتوا و ساختار کارگاه» مطلع نبوده است. در IGS، مردم هنوز عصبانی هستند-داوود نظیری زاده، عضو هیئت مدیره IGS، میگوید: «نکته ویژه این کارگاه این بود که جوانانی با ریشههای سنی، شیعه و علوی را گرد هم آورد.» در میان سخنرانان، حمیده محققی، وکیل و الهیدان و پژوهشگر مؤسسه الهیات پروتستان در دانشگاه پادربورن، که در سال ۲۰۱۶ نشان صلیب لیاقت فدرال را از یواخیم گاوک دریافت کرد، نیز حضور داشت.- «هدف ما مقابله با سادهانگارهای سلفی بود.» نظیریزاده میگوید اکنون شرکتکنندگان تهدید میشوند که باید هزینههای سفر را بپردازند.
...